Nu ansluter vi fastigheterna i Mark kommun till ett snabbt och framtidssäkert fibernät

Framtidssäkert
En fiberanslutning är grunden för dagens och morgondagens kommunikation. Den ersätter kopparkablar, kabel-TV, antenner och paraboler och erbjuder en gränslös kapacitet för framtiden. Det är framtidens bredband. Ett öppet nät - inte bara för Internet, TV och telefoni, utan även för framtida tjänster och dess möjligheter.
Snabbare och jämnare dataöverföring
Med fiber får du både snabbare och jämnare dataöverföring. Du får den hastighet som du betalar för, vilket inte alltid är fallet med de andra teknikalternativen där du ofta betalar för en hastighet upp till en viss nivå. Överföringshastigheten vid användning av fiber påverkas inte heller av antalet användare. Eftersom fiberkablarna är nedgrävda är fibertekniken också mindre känslig för störningar.
Det självklara valet
Med en anslutning till Marks öppna fibernät har du en stor valfrihet kring vilken tjänsteleverantör som du vill anlita både när det gäller Internet, TV och telefoni. Det är även flexibelt om du vill byta tjänsteleverantör eftersom det är korta bindningstider. Hos oss får du en framtidssäker anslutning och tillgång till alla tjänster som erbjuds i Stadsnätet. Det råder fri konkurrens bland tjänsteleverantörerna, vilket innebär att du som kund alltid får en hög prestanda till ett bra pris. Du får en framtidssäker kommunikation, samtidigt som du ökar värdet på din villa.
Driftsinformation
Js4a
AKTUELLA OMRÅDEN
INTRESSEANMÄLAN OCH PRISER STADSNÄT
VISA ALLA TJÄNSTER
FRÅGOR OCH SVAR