Anslut dig till fjärrvärmen

Gör det bekvämt tryggt för dig själv och en insats för miljön genom att ansluta fastigheten till fjärrvärme. Vi ansluter både villor och flerfamiljshus. Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig angående förutsättningarna.
Bra för miljön
Fjärrvärme är mycket bra ur miljösynpunkt. Den tar tillvara resurser som annars går förlorade, bidrar till minskning av växthuseffekten, ger mindre utsläpp och har en effektivare reningsteknik.
Koppla fjärrvärme till ditt hus
Om du väljer att ansluta fjärrvärme till ditt hus så kopplas två fjärrvärmerör till huset. Ett rör in och ett rör ut. En fjärrvärmecentral, liten som ett badrumsskåp för villan, installeras. Dessutom kan den gamla panna och varmvattenberedaren tas bort.
Du som är villaägare kan själv beräkna din årskostnad för fjärrvärme i ett enkelt formulär där du fyller i din årsförbrukning. Ladda ner från listan till höger. Vi har också finansieringslösningar för installationen.
Avläsning och debitering
Avläsningen av fjärrvärmen hanteras nu till stora delar med fjärravläsning och debiteras tio gånger per år med uppehåll i juni och juli.
Driftsinformation
fjarrvarme
För prisinformation kring anslutning av villa till fjärrvärme gå in på respektive fil nedan. När det gäller flerbostadshus och övriga lokaler så kan du kontakta oss på Mark Kraftvärme AB så skickar vi en kostnadskalkyl.
INTRESSEANMÄLAN